Skip to main content
NieuwsUncategorized

NEN Academy en La Red presenteren: Podiumdag Netwerkend Werken

By 24 juni, 2015juni 17th, 2017No Comments

Op vrijdag 3 juli organiseert NEN Academy in samenwerking met La Red de Podiumdag Netwerkend Werken. Tijdens deze interactieve bijeenkomst neemt Miriam Notten je mee in de wereld van netwerkend werken en laat je de waarde van jouw sociaal kapitaal ervaren.

Alle mensen die door jou en je collega’s worden gekend hebben geld, invloed, talent, kennis, ervaring én hun eigen netwerk van minimaal 600 relaties. Daar kun je gebruik van maken als deze relaties op een correcte en prettige manier onderhouden worden. In feite vormen de hulpbronnen van deze relaties een geweldige spaarrekening om makkelijker, sneller, effectiever en goedkoper jullie doelen te kunnen bereiken. De vraag is alleen of je met elkaar de juiste mensen kent met de juiste ‘spaarrekening’ en of je deze relaties weet te benutten om jullie doelen te bereiken.

Laat je inspireren tijdens de Podiumdag Netwerkend Werken.

Datum en tijd: vrijdag 3 juli van 14.00 – 16.00 uur
Locatie: NEN, Vlinderweg 6 in Delft

Kom je ook?
Je kunt je t/m donderdag 2 juli aanmelden via info@lared.nl. Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.

Over NEN Academy & Podiumdagen
NEN Academy is het platform voor leren en ontwikkeling gericht op de ontwikkeling van individuen, teams en de organisatie van NEN. Met de Podiumdagen biedt NEN Academy workshops en lezingen om (intern) te netwerken, anderen te inspireren en zelf geïnspireerd te raken.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons