Skip to main content
NieuwsUncategorized

Dring faalkosten terug met het informele netwerk; netwerkend werken in Bouw & Vastgoed

By 26 juni, 2015juni 17th, 2017No Comments

Bij La Red zijn we ervan overtuigd dat netwerkend werken de sleutel is tot persoonlijk en zakelijk succes. Het is een managementstrategie, manier van denken en doen, en levenswijze die leidt tot goed ontwikkelde, onderhouden en strategisch ingezette relaties tussen mensen die bijdragen aan het realiseren van (organisatie)doelstellingen.

Eerder deze week lieten we zien welke kansen netwerkend werken biedt voor zorg- en welzijnsorganisaties in de Whitepaper Netwerkend werken in Zorg & Welzijn. Vandaag laten we de kansen zien voor de bouw- en vastgoedsector. Ook de bouw- en vastgoedsector heeft te maken met trends en ontwikkelingen die een andere aanpak vragen. De Whitepaper Netwerkend werken in Bouw en Vastgoed: Het versterken van jouw business door het bouwen en benutten van relaties en sociaal kapitaal is vanaf nu ook te vinden onder ‘voor jou’.

 

 

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons