Skip to main content
NieuwsUncategorized

Miriam inspireert (toekomstige) ondernemers over de waarde van netwerkontwikkeling

By 1 juli, 2015juni 17th, 2017No Comments

Miriam Notten (La Red) en Milan Bos (YES!Delft Students) ontmoetten elkaar eerder dit jaar op een netwerkevenement van Rabobank waar Miriam een masterclass gaf over acquisitie en netwerken. Hier ontstond het idee om ook studenten (van o.a. de TU Delft) en jonge ondernemers te inspireren over de waarde van sociaal kapitaal voor het behalen van hun (commerciële) doelen. Dit heeft geleid tot een redactioneel artikel in het magazine START!: hét magazine van YES!Delft Students voor studenten en jonge ondernemers met artikelen, rapportages, interviews en columns over ondernemerschap en techniek.

Benieuwd welke boodschap Miriam meegeeft aan de (toekomstige) ondernemer?
Lees het in de juni-editie van START! Magazine.

Klik hier voor de bijdrage van La Red in de juni-editie van START! Magazine

Klik hier voor de volledige juni-editie van START! Magazine met La Red op pagina 27

 

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons