Skip to main content
NieuwsUncategorized

La Red en Bureau de Bont organiseren “Proeverij de Netwerk Ingenieur”

By 2 juli, 2015juni 17th, 2017No Comments

In het najaar van 2015 en het voorjaar van 2016 organiseren La Red en Bureau de Bont de Leergang de Netwerk Ingenieur. Wil je weten wat het betekent om Netwerk Ingenieurs te hebben? Dat kan! Wij bieden je de mogelijkheid om kennis te maken met een aantal onderdelen uit de Leergang de Netwerk Ingenieur in de vorm van een ‘proeverij’. Deze proeverij wordt bij jou op kantoor verzorgd en duurt ongeveer twee uur. Proeven doe je niet alleen: we nodigen je uit om acht collega’s mee te laten proeven.

Tijdens de proeverij laten we de volgende onderdelen de revue passeren:

• Netwerkend werken, wat is het?
• Wat betekent het om Netwerk Ingenieurs te hebben?
• Jouw netwerk; ontdek een deel van de waarde
• Werken met een netwerkverlanglijstje
• Dé meesterproef van de leergang

Wij leven en werken volgens de wet van wederkerigheid. De proeverij krijg je van ons cadeau. Wat we van jou vragen is een investering in tijd (van deelnemers en management) en sociaal kapitaal (wij brengen ons eigen netwerkverlanglijstje mee). Een mooie manier om elkaar en elkaars netwerk te leren kennen en kennis te maken met de kansen van netwerkend werken.

Wil je dat we deze proeverij bij jou op kantoor komen verzorgen? Neem dan contact op met Miriam Notten (06-51403118) of Martijn Scheijde (06-29151582).

Over de Leergang de Netwerk Ingenieur
In de Leergang de Netwerk Ingenieur laten we de Netwerk Ingenieur de waarde van zijn netwerk ontdekken en bekwaamt hij zich in netwerkend werken. De leergang bestaat uit drie groepsontmoetingen, deelname aan een La Red Netwerkbijeenkomst, een inspiratiemiddag en twee persoonlijke coaching sessies. Wil je meer weten over de opzet van de Leergang de Netwerk Ingenieur? Bekijk dan hier het informatiedocument. 

Plaatje voorkant netwerk ingenieur

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons