Skip to main content
NieuwsUncategorized

La Red sponsort Stichting Huttendorp Kralingseveer

By 15 juli, 2015juni 17th, 2017No Comments

Op 17 augustus start de 45e editie van ‘Huttendorp’; een jaarlijks terugkerend evenement voor kinderen, georganiseerd door Stichting Huttendorp Kralingseveer. Het beloven vijf mooie dagen te worden. Dag 1 en 2 staan in het teken van hutten bouwen, verven en inrichten. Op dag 3 worden de hutten geveild en wordt duidelijk wie de mooiste hut heeft gebouwd. De huttenbouwers strijden voor het goede doel. Dit jaar gaat de opbrengst van de veiling naar Stichting Daniel den Hoed.

Naast het hutten bouwen en veilen is er vijf dagen lang genoeg ander vertier. Er zijn bingo’s voor jong en oud,  spelletjes en workshops (glitter tattoo, haarversiering, nagellakken, muziek), een schuimparty en disco. Kinderen kunnen zich mooi laten maken bij de kapper voor ‘Huttendorp got Talent’ en er is altijd gelegenheid om te knutselen. Een mooi initiatief waar La Red graag een bijdrage aan levert. Miriam Notten is met veel plezier veilingmeester van de zelfgemaakte hutten en we verzorgen de prijzen voor de bingo’s.

Woon je in de buurt van Rotterdam? Stichting Huttendorp Kralingseveer nodigt je van harte uit om samen met je (buur)kinderen, neefjes of nichtjes naar ‘Huttendorp 2015’ te komen (17-21 aug, Elandstraat, Rotterdam Kralingseveer). Het volledige programma vind je hier. Misschien tot dan!

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons