Skip to main content
NieuwsUncategorized

Een gouden jubileum feestje voor tlu landschapsarchitecten!

By 23 juli, 2015juni 17th, 2017No Comments

Ook voor tlu landschapsarchitecten is 2015 een bijzonder jaar. Dit bureau voor tuin-  en landschapsarchitectuur, onder leiding van ‘La Red Netwerk lid’ Hanneke Toes en Mariette Claringbould, bestaat dit jaar 50 jaar en is daarmee het oudste bureau van Nederland. Natuurlijk laten zij dit jubileum niet zomaar aan zich voorbij gaan. 10 september vieren zij – samen met hun relaties – feest in het prachtige Rijksmonument ‘Schip van Blaauw’ in de vorm van een minisymposium en netwerkborrel. Ook La Red is van de partij. De middag wordt gevuld met verhalen van gastsprekers Marinke Steenhuis (historicus en schrijver van o.a. monografieën van landschapsarchitecten), Adri van den Brink (hoogleraar Landscape Architecture/Land Use Planning, Wageningen Universiteit)  en Tjerk Ruimschotel (stedenbouwkundige), en Miriam Notten is middagvoorzitter. Een dag om terug te blikken op het verleden en vooruit te kijken naar de toekomst van de landschapsarchitectuur, en een dag voor waardevolle ontmoetingen met het netwerk!

tlu-50-jaar-main

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons