Tribes Rotterdam is officieel geopend!

Tribes biedt inspirerende werkplekken voor zakenmannen en -vrouwen die flexibel willen werken. Gisteren werd de tweede Nederlandse vestiging van Tribes officieel geopend in Rotterdam. De business nomaden van La Red en Green Badger konden helaas niet bij de officiële opening zijn en verplaatsten hun overleg eerder die dag daarom naar Tribes om Gysela Jongebreur – hoofd van Tribes Rotterdam en lid van de La Red netwerkclub – toch te kunnen feliciteren. Een leuke verrassing!

La Red en Green Badger bij Tribes Rotterdam

 

 

 

 

 

Elke Tribes vestiging heeft zijn eigen ‘stam’ als thema voor de inrichting, waardoor je je even in een hele andere omgeving waant dan thuis of op kantoor. Tribes Rotterdam is ingericht naar de Kazakh stam. De vestiging biedt 76 vaste werkplekken, 18 flexwerkplekken en 4 meeting rooms en is voorzien van toegankelijke ‘plug&play’ ICT-faciliteiten en veel aanvullende diensten, zoals gezonde voeding, fitness, een stomerij en een kapper. Wil je deze inspirerende werkplek ook eens uitproberen? Neem een kijkje op www.tribes.nl