Skip to main content
NieuwsUncategorized

Leden van de La Red Netwerkclub geven La Red netwerkbijeenkomst cadeau!

By 3 september, 2015juni 17th, 2017No Comments

Roy Sijgers en Edo Boonstra van Green Badger zijn al jaren lid van de La Red Netwerkclub. Als leden van de club zijn ze altijd op zoek naar waardevolle introducés die zij óók de voordelen van het La Red netwerk gunnen.

De ‘Green Badgers’ in hun nieuwsbrief:  “De La Red Netwerkclub is een unieke club, omdat er veel verschillende mensen komen. Vanuit heel het land en met bijna elk denkbaar beroep, of werk. Ook leer je hoe je het sociale kapitaal in je eigen netwerk optimaal kunt gebruiken. Hierdoor is er een grote kans dat je vindt wat je zoekt. Wij zijn al jaren lid en nodigen je graag uit als onze gast op één van de volgende bijeenkomsten in Delft of Utrecht”.

Een mooi cadeau… óók voor het La Red netwerk.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons