Skip to main content
Nieuws

Wil jij rolmodel zijn voor de 750 VMBO-leerlingen uit jouw regio tijdens het Beroepenfeest van On Stage in het Gooi?

By 13 november, 2015juni 17th, 2017No Comments

On Stage is een beroepenfeest voor VMBO-leerlingen dat inmiddels in 12 gemeenten/regio’s wordt georganiseerd. La Red is er vanaf het begin (2007) bij betrokken. Ook dit jaar zien we samen met ons Junior Networking team (bestaande uit La Red, Abor Producties en Sou10) weer zo’n 10.000 leerlingen voor de training Junior Networking. We trainen de leerlingen, zodat ze goed voorbereid zijn op de persoonlijke ontmoetingen tijdens het beroepenfeest en de Doe dag! Jong leren netwerken is een geschenk voor het leven. 

Dit jaar is On Stage voor het eerst in het Gooi. In Weesp, Naarden, Bussum, Hilversum, Laren, Huizen en Blaricum krijgen ongeveer 750 VMBO-leerlingen de kans om een blik op hun toekomst te werpen. Voor dit feest is On Stage nog op zoek naar bevlogen, betrokken mensen uit het Gooi die een kijkje in de keuken willen geven van hun beroep. Van secretaresses en hoveniers tot beleidsmedewerkers en directeuren. Kun je een rol spelen of denk je dat jouw vrienden, buren, collega’s of sportclubgenootjes een rol kunnen spelen? Stuur dan een mailtje naar Eleonore de Vette; de projectleider in het Gooi via mail@hetgooionstage.nl. Wil je het beroepenfeest liever sponsoren of vind je het leuk om te helpen bij de organisatie? Dat kan ook!

De flyer van Het Gooi On Stage geeft meer informatie en op de website www.onderwijsonstage.nl kun je lezen hoe het programma in elkaar zit. Bekijk ook het impressiefilmpjeAfbeelding het gooi on stage

 

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons