Skip to main content
Nieuws

La Red in de pers: “Hoe de hazen lopen heeft impact op veilig werken”

By 19 november, 2015juni 17th, 2017No Comments

Een gezonde veiligheidscultuur wordt gecreëerd door verschillende factoren, waaronder het inzetten en naleven van wet- en regelgeving, het trainen van medewerkers en het gebruiken van de juiste materialen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). Ook de formele en informele relaties die medewerkers onderhouden binnen en buiten de organisatie spelen een rol in het creëren en handhaven van een veilige werkomgeving. Hoe de hazen lopen heeft impact op veilig werken. Laat je inspireren door het artikel dat Miriam Notten hierover schreef voor het Vakblad Arbo (nr 11 2015 Vakmedianet).

Door het netwerk van jouw collega’s in beeld te brengen krijg je zicht op de invloed van de (in)formele relaties op een gezonde veiligheidscultuur. Wil je weten hoe je dit aanpakt? We hebben een handzame checklist die je hierbij kan helpen. Vraag het ons via sla@lared.nl

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons