Skip to main content
Nieuws

Help een nieuwe huurder vinden en maak kans op VIP netwerkbijeenkomst of La Red netwerkclub lidmaatschap

By 12 januari, 2016juni 17th, 2017No Comments

Per 1 april verhuist La Red met haar kantoor naar het WestCord Hotel Delft. Dat betekent dat het huidige pand aan de Koornmarkt 35a Delft te huur staat! Help je mee om een nieuwe huurder te vinden? Deel dit bericht onder jouw relaties op LinkedIn onder vermelding van (@Chiemke Sla) en maak kans op een VIP La Red netwerkbijeenkomst!

Als VIP ben je onze gast bij een La Red netwerkbijeenkomst naar keuze. Je gaat uiteten met het hele La Red team en krijgt tips en adviezen van Miriam Notten om jouw netwerkavond tot een succes te maken. Na het eten sluit je aan bij de La Red netwerkbijeenkomst van die avond om het geleerde in de praktijk te brengen.

We geven verschillende VIP-treatments cadeau. Om de twee weken maken we een winnaar bekend. Samen komen we verder.

Ben jij uiteindelijk degene die ons in contact heeft gebracht met de nieuwe huurder dan krijg je een lidmaatschap op de La Red netwerkclub cadeau!

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons