Skip to main content
Nieuws

(Leden)trainingen in sociaalkapitaalmanagement

By 18 februari, 2016juni 17th, 2017No Comments

Sinds dit jaar organiseren we twee trainingen in sociaalkapitaalmanagement per jaar, speciaal voor leden van de La Red netwerkclub. Dit jaar hebben we de volgende thema’s en data:

(Mocht je geen lid zijn en toch interesse hebben in een dergelijke training? Laat het ons weten via larednetwerk@lared.nl, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn).

Woensdag 16 maart 2016
Tijd: 13.00 – 16.30
Locatie: Westcord Hotel Delft
(diezelfde avond start om 19.00 onze netwerkbijeenkomst).
Thema: Je netwerk in kaart
Omschrijving: met het La Red doe-het-zelf-pakket breng je jouw netwerk in kaart. Past jouw netwerk bij de doelen die je hebt? Wat kun je doen om het netwerkeffect te vergroten? Hoe zit het met de knooppunten in jouw netwerk? Ken je ze? Je komt met je eigen (business)case en gaat naar huis met een netwerk dat in beeld is gebracht en concrete stappen om het nog beter voor je te laten werken.

Woensdag 12 oktober 2016
Tijd: 13.00 – 16.30
Locatie: Westcord Hotel Delft
(diezelfde avond start om 19.00 onze netwerkbijeenkomst).
Thema: Door investeren meer rendement
Omschrijving: met de 5 B’s van sociale investeringen krijg je zicht op het rendement van jouw netwerk. Besteed je aandacht aan de goede relaties? Hoe zorg je voor de combinatie van een waardevol functioneel, strategisch en persoonlijk netwerk? Je komt met je eigen (business)case en gaat naar huis met concrete stappen om jouw netwerk nog beter voor je te laten werken.

Leden kunnen zich aanmelden via larednetwerk@lared.nl.

Heel graag tot dan!

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons