Skip to main content
Nieuws

Workshop navigeren naar de top (v)

By 17 februari, 2016juni 17th, 2017No Comments

Vorige week lanceerde minister Bussemaker de website navigerennaardetop.nl. Deze website moet het voor topvrouwen inzichtelijker maken waar en wanneer er plekken vrijkomen in de top200 bedrijven.

De website is gebaseerd op onderzoek van Panteia en La Red: “Vrije plekken in RvC’s en RvB’s. Een onderzoek, netwerkanalyse & routeadvies voor topvrouwen op weg naar de vrije plekken in de top200 bedrijven”. Dit onderzoek laat zien waar de vacatures in de raden van bestuur en raden van commissarissen ontstaan, wie daar relevante actoren/stakeholders zijn en welke netwerken vrouwen kunnen inzetten om in een RvC of RvB te komen. Daarnaast wordt een routeadvies beschreven met concrete tips. Lees hier de blog die Miriam Notten (La Red) schreef n.a.v. het rapport met daarin een kort stappenplan en samenvatting van de netwerkanalyse en het reisadvies om doelgericht naar de top te navigeren. Inhakend op dit actuele thema organiseren Panteia en La Red een workshop.

Workshop
Weten wat je wil en hoe je dat bereikt is een kwestie van een goede voorbereiding, maar vooral ook durven en doen. Hierbij geldt: een goed begin is het halve werk. Weet jij bijvoorbeeld hoeveel plekken er de komende jaren in besturen vrijkomen? Waar deze plekken precies vrijkomen? En wat je concreet kan doen om je zichtbaarheid binnen netwerken te vergroten?

Om je hierbij te helpen organiseren La Red en Panteia de workshop Navigeren naar de Top. Tijdens deze interactieve workshop bieden we je praktische handvatten om jouw doel te realiseren. Hierbij wordt ingegaan op zowel de voorbereiding, de reis, als de bestemming: het bereiken van jouw persoonlijk doel. Op deze manier word je uitgedaagd je doelen zo concreet mogelijk te krijgen en er vervolgens mee aan de slag te gaan.

Dus heb jij de ambitie om toe te treden tot een Raad van Bestuur of Raad van Commissarissen? Kom naar onze workshop! Tijdens deze workshop krijg je:
– Zicht op jouw eigen netwerk
– De route om door te dringen in het netwerk van jouw doelgroep
– Een selectie van voor jou relevante clubs en evenementen
– Advies over het verhogen van je zichtbaarheid

Datum en locatie

De workshop zal op één van de volgende data plaatsvinden bij Panteia te Zoetermeer:
– Maandag 14 maart, van 13.30 – 16.30 uur
– Donderdag 17 maart, van 19.00 – 21.30 uur
– Woensdag 13 april, van 19.00 – 21.30 uur

We horen graag welke datum je voorkeur heeft.

De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen €250,- per persoon. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

Aanmelden
Heb je interesse in deze workshop of wil je meer informatie? Mail naar Natasha Stroeker: n.stroeker@panteia.nl

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons