Skip to main content
Nieuws

Webinar: ‘Uit het oog is uit het hart’? op 13 maart

By 10 maart, 2017juni 17th, 2017No Comments

Kijk je mee met het webinar ‘Uit het oog is uit het hart’?

Voor de derde keer op rij maak ik maandag 13 maart in samenwerking met SkillsTown weer een webinar maken over netwerkend werken.

Ja, ik kijk mee en ontvang graag een inlogcode!

Feedback uit het vorige webinar: “Heb enorm genoten van de webinar, inspirerend en geboeid heb ik gekeken. Begrijp waarom jij  ook lesgeeft. Je bent keigoed!.”

Deze keer een 30 minuten sessie om met de kracht van verhalen op het netvlies te blijven. Hoe zorg je dat niet wordt vergeten?

Alleen maar weten hoe een netwerk werkt en hoe jouw netwerk eruit ziet is natuurlijk onvoldoende. Je moet er ook wat mee doen. Netwerken in de praktijk betekent nieuwsgierig zijn, geen schroom hebben en investeren in relaties. Jouw netwerk werkt het beste door het voor je te laten werken en dat is een kwestie van op het netvlies blijven. Hoe zorg je dat je wordt onthouden? Wat voor middelen kun je daarvoor gebruiken?

Feedback uit het vorige webinar: “Miriam, dank voor je heldere verhaal!”

Zet je met huiswerk je computer uit? Jazeker! Ga je met inspiratie en gesterkt de deur uit? Dat ook!

Blijf op het netvlies van jouw netwerk en kijk mee maandag

Heb je een van de eerdere webinars bekeken? Dan heb je al een inlogcode. Heb je ze nog niet bekeken? Met de inlogcode die je krijgt kun je alle eerdere webinars ook bekijken. Geef ons even de tijd om jouw e-mailadres toe te voegen … dus inloggen lukt zeker op maandag 13 maart.

Wanneer: 13 maart van 16.00-16.30 (als de tijd je niet schikt, dan kun je altijd terugkijken)

Locatie: Achter je eigen computer

Dit is het derde webinar in een serie van 3

 

Webinar 1: 9 januari 2017

Heb jij al een sociogram? Het netwerk als infrastructuur: hoe ziet het eruit?

Trefwoorden: netwerkanalyse, sociogram, netwerkkaart, typen relaties (uitwisseling), bewustzijn, kennissen, goede vrienden, ons-kent-ons, hubs, makelaars.

 

Webinar 2: 13 februari 2017

‘With a little help of your friends’ Jouw netwerk als hulpmiddel. Laat het netwerk voor je werken.

Trefwoorden: netwerkgrootte, mensen en eigenschappen, functies van mensen, wat zit er in mijn netwerk, sociaal kapitaal, soort-zoekt-soort, gunfactor, wederkerigheid, paying-it-forward, netwerkverlanglijstje.

 

Webinar 3: 13 maart 2017

Netwerken is een werkwoord, want uit het oog is uit het hart.

Trefwoorden: belangstelling, dunbarnummer, uit het oog uit het hart, doen, contact hebben, ontmoetingen, leuk om te doen, iedereen kan het, kwaliteit, relaties onderhouden, mensen op de hoogte houden, continu, levens- en werkwijze, plezier.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons