Skip to main content
Nieuws

Kom je naar onze eerste Meet-up en Stand-up van 2017? Op 24 april vanaf 16.00 met als thema Leiderschap

By 11 april, 2017juni 17th, 2017No Comments

Kom je naar onze eerste Meet-up en Stand-up van 2017? Op 24 april vanaf 16.00 met als thema Leiderschap

In de aanloop naar Koningsdag laat het thema leiderschap ons niet los. Kom je naar onze Meet-up en Stand-up op 24 april? Stuur je favoriete foto in die voor jou leiderschap verbeeld en inspireer anderen tijdens jouw Stand-up.

Ja, ik kom 24 april om te inspireren en geïnspireerd te worden!

Hoe kom je bij de juiste mensen voor jouw wensen? Precies! Bij de La Red Businessclub. La Red zorgt voor de juiste ingrediënten om jouw sociaal kapitaal te ontsluiten: mooie mensen, ontwikkeling van vaardigheden en het juiste netwerk. Bij onze businessclubbijeenkomsten vind je het allemaal. Op 24 april is de eerste Meet-up en Stand-up van 2017.

Locatie

WestCord Hotel Delft
Olof Palmestraat 2, 2616 LM, Delft

Programma

16:00 uur      Ontmoeting en netwerken met de andere gasten, onze stewards wijzen je de weg

16.30 uur      Woord van welkom door Miriam Notten, founder van La Red

16.45 uur      De deelnemers inspireren elkaar tijdens hun Stand-up

17.45 uur      Netwerken met de andere gasten met een hapje en een drankje

18.45 uur      Afsluiting

Onze Meet-up en Stand-up is een laagdrempelige netwerkontmoeting met inspirerende anderen. Aan de hand van een thema sturen de deelnemers hun favoriete foto in. Tijdens de Stand-up krijgt iedereen de gelegenheid om de gedachte achter zijn of haar favoriete foto toe te lichten.

Ja, ik kom 24 april om te inspireren en geïnspireerd te worden!

Jouw investering

Leden hebben gratis toegang! De introducés van leden krijgen 50% korting (€ 47,50). Ben je nog geen lid maar wil je graag erbij zijn? Dan is jouw investering € 95,00 (exclusief BTW) per persoon. Aanmeldingen kunnen tot 10 dagen voor de bijeenkomst kosteloos worden geannuleerd. Daarna kun je altijd een vervanger sturen. Voor vragen kun je ons bellen op 015-2127544.

La Red Business Club: de manier om te werken aan je (net)werk. Het platform waar je niet hoeft te zoeken, maar kunt vinden en gevonden worden. De businessclub organiseert netwerkbijeenkomsten met inspirerende powerworkshops die je verder helpen. De powerworkshops zijn een voorproefje van de Learning Tracks van de La Red Academy. Door mee te doen aan de powerworkshops van de La Red Businessclub spaar je voor aantrekkelijke korting op de trainingen bij de La Red Academy – Masters in Social Capital Management – voor iedereen die werk wil maken van werk.

Tot ziens! Kom je ook ervaren hoe connecting social capital voor jou kan werken?

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons