Skip to main content
Nieuws

Lancering vakblad en nieuw netwerk, opvolger S+RO en TvV

By 11 april, 2017juni 17th, 2017No Comments

Op 12 april wordt in Utrecht een nieuw blad gelanceerd, de samenvoeging van vakbladen S+RO en TvV. Het is ook de lancering van een heel nieuw netwerk voor ruimtelijke professionals en woningmarktexperts.

Saillant detail is dat ik vaste columnist ben geworden voor dit nieuwe blad (de naam is nog niet onthuld, daar is een wedstrijd voor geweest ;-))
Dit nieuwe kennisnetwerk houdt haar eerste bijeenkomst in de namiddag bij woningcorporatie Portaal aan de Beneluxlaan 9 in Utrecht. De fusie van beide bladen illustreert de landelijke ontwikkeling, dat verschillende disciplines steeds meer uit hun eigen ‘hok’ komen en moeten gaan samenwerken. Dit nieuwe netwerk wil bijdragen aan het ontschotten van de disciplines en stelt ook jou de vragen: Waar kom je vandaan? Wat is jouw discipline? Wat zie je als gemeenschappelijke agenda?

Vanzelfsprekend wordt de inhoud van het eerste nieuw vormgegeven nummer besproken, dat gewijd is aan de Nieuwe Omgevingsvisie: NOV1.

Samengevat: Lancering nieuw netwerk, opvolger S+RO en TvV bij Portaal, Beneluxlaan 9, Utrecht. Inloop 15:45. Programma 16:00-18:30 uur, incl netwerkborrel.

Ik mag jullie namens de uitgever en redactie van harte uitnodigen (Evamarije Smit (Aeneas Media), Paul Gerretsen (S+RO), Martijn Eskinasi (TVV)). Als je me laat weten of je ook wil komen, dan zorg ik dat je van harte welkom bent.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons