Skip to main content
Nieuws

Miriam is gastspreker bij het Bijspijkerontbijt van Jelle in het Zalmhuis op 21 september

By 3 mei, 2017juni 17th, 2017No Comments

De 9 voordelen van de goed verbonden medewerker.

Jouw medewerkers hebben relaties binnen en buiten de organisatie. Hoe zij verbonden zijn met anderen heeft invloed op hun persoonlijke en zakelijke successen. Maar ook interne en externe arbeidsmobiliteit zijn afhankelijk van de netwerken van jouw medewerkers.

Elke organisatie kan een netwerkorganisatie worden. Het is een manier van werken die invloed heeft op verschillende onderdelen van de organisatie. Denk aan inrichting van gebouwen, de cultuur en mores binnen een organisatie, maar ook aan ICT en andere middelen. Met een netwerkbril naar jouw organisatie kijken heeft impact op de HR-cyclus. Relaties zijn namelijk bij uitstek ‘eigendom’ van de mensen die de relatie maken.

Hoe geef je deze netwerkende manier van werken in de netwerkeconomie vorm?

Wanneer

21 september bij Jelle in het Zalmhuis van 08.30 – 10.00 uur

Speciaal voor HR-directeuren en CEO’s

 

 

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons