Skip to main content
Nieuws

Haring à La Red op dinsdag 27 juni

By 2 juni, 2017juni 17th, 2017No Comments

Lekker eten! Het laat ons niet los. Met de afkortingen THT en BB hebben we leren leven, maar hoe voorkomen we dat we zo min mogelijk weggooien.

Dat komt Martin van der Gaag ons vertellen met zijn interactieve lezing “Over de datum”. Over de soorten voedselbederf, het gevaar, hoe je het voorkomt en wat je hebt aan de houdbaarheidsdatum. Neem vooral uit eigen voorraad oude levensmiddelen mee. Het levensmiddel met de oudste datum wint altijd een prijs!

En om onze smaakpapillen te strelen is er haring! Het is tenslotte de tijd van de ultieme netwerkervaring: de haringparty.

Ja, ik kom dat graag meemaken 27 juni!

Hoe kom je bij de juiste mensen voor jouw wensen? Precies! Bij de La Red Businessclub. La Red zorgt voor de juiste ingrediënten om jouw sociaal kapitaal te ontsluiten: mooie mensen, ontwikkeling van vaardigheden en het juiste netwerk. Bij onze businessclubbijeenkomsten vind je het allemaal.

Locatie

WestCord Hotel Delft, Olof Palmestraat 2, 2616 LM, Delft

Programma

19:00 uur      Ontmoeting en netwerken met de andere gasten, onze stewards wijzen je de weg
20:00 uur      Introductie ’Connecting Social Capital’ door Miriam Notten, founder La Red
20.15 uur      Martin van der Gaag met de presentatie: Over de datum
21.15 uur      Netwerken met haring en met de andere gasten
22.30 uur      Afsluiting

Ja, ik kom dat graag meemaken 27 juni!

Jouw investering

Leden hebben gratis toegang! De introducés van leden krijgen 50% korting (€ 47,50). Ben je nog geen lid maar wil je graag erbij zijn? Dan is jouw investering € 95,00 (exclusief BTW) per persoon. Aanmeldingen kunnen tot 10 dagen voor de bijeenkomst kosteloos worden geannuleerd. Daarna kun je altijd een vervanger sturen. Voor vragen kun je ons bellen op 015-2127544.

La Red Business Club: de manier om te werken aan je (net)werk. Het platform waar je niet hoeft te zoeken, maar kunt vinden en gevonden worden. De businessclub organiseert netwerkbijeenkomsten met inspirerende powerworkshops die je verder helpen. De powerworkshops zijn een voorproefje van de Learning Tracks van de La Red Academy. Door mee te doen aan de powerworkshops van de La Red Businessclub spaar je voor aantrekkelijke korting op de trainingen bij de La Red Academy – Masters in Social Capital Management – voor iedereen die werk wil maken van werk.

Tot ziens! Kom je ook ervaren hoe connecting social capital voor jou kan werken?

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons