Skip to main content
Nieuws

Workshop ‘Happy people are connected people’ tijdens OUIShare Fest in Parijs

By 19 juni, 2017No Comments

Ga je mee in de VIP-Coupé?

5 – 7 juli 2017

Dit jaar is Miriam toevallig in Parijs op haar verjaardag (6 juli). Zij geeft namelijk op 5 juli een workshop tijdens het 3-daagse OuiShare Fest. Dit is een jaarlijks evenement in Parijs waar meer dan 1500 ondernemers, visionairs en experts elkaar ontmoeten en inspireren.

Hoe cool is dat? En daar hoor jij natuurlijk ook bij!

Het thema is: “Explore how digital technologies and a more collaborative culture can address the great challenges of our time. For this 5th edition, we invite cities and citizens with cutting-edge tools and radical solutions to join forces and build new alliances in order to achieve systemic change.”

Miriam is hiervoor gevraagd door Paola Tubaro, onderzoeker in Parijs en expert op het gebied van de deeleconomie in de virtuele wereld. Samen verzorgen zij de workshop Happy people are connected people – Developing your social network means developing yourself.

Bekijk hier het complete programma. Boeiend, gevarieerd en met voor ieder wat wils!
Kom je ook?
Speciaal aanbod in het kader van de verjaardag van Miriam!
Reis met Miriam mee met de trein naar Parijs en ontvang GRATIS een VIP sessie. Waar wil je over sparren? Welke brandende vragen op het gebied van netwerkend werken wil je beantwoord krijgen? Naar welke contacten ben je op zoek? Miriam is er voor jou!

Voor alle duidelijkheid: je regelt alles zelf, Miriam informeert je over de data van heen- en terugreis.

Let op: persoonlijke aandacht gaat niet ‘en masse’!
Met 3 gegadigden is de VIP-coupé vol, dus wees er snel bij en meld je hier aan.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons