Skip to main content
Nieuws

Save the date 27 september. Fun Food and Future ….

By 12 juli, 2017No Comments

Save-the-date van woensdag 27 september! Tussen 19.00 en 22.30 uur voor Fun, food and future … Een echte La Red bijeenkomst waar het gezelschap het succes van avond bepaalt.

Maar welke F hoort waar bij? Weet je het al?

–       Jeu-de-boules minicompetitie
–       Wijn proeven
–       De kaart laten leggen.

Allemaal onder het genot van een lekker hapje en meer dan uitstekend gezelschap. Kom je laten inspireren!

Ja, ik kom dat graag meemaken 27 september!

Hoe kom je bij de juiste mensen voor jouw wensen? Precies! Bij de La Red Businessclub. La Red zorgt voor de juiste ingrediënten om jouw sociaal kapitaal te ontsluiten: mooie mensen, ontwikkeling van vaardigheden en het juiste netwerk. Bij onze businessclubbijeenkomsten vind je het allemaal.

Locatie

WestCord Hotel Delft, Olof Palmestraat 2, 2616 LM, Delft

La Red Business Club: de manier om te werken aan je (net)werk. Het platform waar je niet hoeft te zoeken, maar kunt vinden en gevonden worden. De businessclub organiseert netwerkbijeenkomsten met inspirerende powerworkshops die je verder helpen. De powerworkshops zijn een voorproefje van de Learning Tracks van de La Red Academy. Door mee te doen aan de powerworkshops van de La Red Businessclub spaar je voor aantrekkelijke korting op de trainingen bij de La Red Academy – Masters in Social Capital Management – voor iedereen die werk wil maken van werk.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons