Skip to main content
Nieuws

Grote gunst voor IPMA Young Crew Netherlands

By 25 april, 2018No Comments

Op 1 mei Netwerkend Werken voor projectprofessionals en studenten (jonger dan 35 jaar). Een grote gunst voor @IPMA Young Crew Netherlands. Gratis maar niet voor niets (ik ga jullie natuurlijk wel om hulp vragen bij mijn dromen lieve deelnemers). Waarom ik dit doe zonder vergoeding? Het is een combinatie van paying-it-forward én gunnen. Ik gun het Mathijs Mombarg, Vriend van La Red, die het me vroeg. En dat komt omdat Mathijs aan me voorgesteld is door Jacqueline Schlangen, ook Vriend van La Red, die ik een zeer warm hart toedraag. Een mooi voorbeeld van de overdrachtelijkheid van vriendschap en vertrouwen en hoe netwerken voor je kunnen werken. Oh en onze Vrienden hebben sowieso een streepje voor.  Michael Dirksen is dit een goed idee voor jouw studenten? Madelon de Jong en Johan de Boon jullie zijn doelgroep 😉 en misschien ken je er nog meer? Oscar SchneiderJohn WalravenArnold LeenheerPaul Beljaars Peter Bos Dolf Derks Bernd van Dijk Steven Elfring Ronald van Es Jeroen Frerichs Hans de Jonge Herman Pruisken Rob Stark welke jonge projectprofessionals gunnen jullie dit?

Want op 1 mei gaan we aan de slag met Netwerkend Werken. Hoe kun je de toegevoegde waarde in je netwerken verzilveren voor je projecten? We hebben immers allemaal een netwerk van minimaal 600 relaties. In de gratis workshop Netwerkend Werken op dinsdag 1 mei gaan we hiermee aan de slag! Je leert hoe je jouw relaties snel effectief kan maken voor je project. Dit alles onder de begeleiding van ing. Miram Notten, oprichter van La Red. Zij geeft lezingen en gastcolleges over de waarde van netwerken en sociaal kapitaal binnen en buiten organisaties. *** Schrijf je snel in via http://bit.ly/YC-NW-0105 *** Belangrijkste informatie: Wanneer: dinsdag 1 mei, 18.00-21.00 uur Waar: Andarr, Orteliuslaan 855, 3528 BE Utrecht Voor wie: projectprofessionals en studenten t/m 35 jaar Meer info: https://lnkd.in/eUpX5zT Deze workshop wordt georganiseerd door IPMA Young Crew en is bedoeld voor projectprofessionals en studenten t/m 35 jaar.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons