Skip to main content
Nieuws

Met 1 uur netwerken per dag, alle omzet die je zoekt

By 3 mei, 2018No Comments

Onze oprichter Miriam Notten geeft in 30 minuten de fijne kneepjes van het netwerkvak weg aan de vastgoedprofessionals die NeVaCon bezoeken. Hoe kun je de toegevoegde waarde in je netwerken verzilveren? We hebben immers allemaal een netwerk van minimaal 600 relaties. Werken die relaties wel voor je? In deze sessie Netwerkend Werken gaan we hiermee aan de slag! Je leert hoe je jouw relaties snel effectief kan maken voor jouw (omzet)doelen. Begin vandaag op NeVaCon en ontdek het netwerk achter het netwerk. De fijne kneepjes van het vak krijg je aangereikt van de Nederlandse expert Miriam Notten, oprichter van La Red. Zij geeft lezingen en gastcolleges over de waarde van netwerken en sociaal kapitaal binnen en buiten organisaties.

Wanneer en waar

vrijdag 22 juni
13:45 – 14:15
Midden Nederland Hallen in Barneveld

https://nevacon.vbo-events.nl/page/416201/420771

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons