Skip to main content

Signing Pay it Forward Day ProclamationVorige week tekende La Red de Pay It Forward Day proclamatie. Hiermee committeert La Red zich aan de wereldwijde Pay it Forward gedachte. Een klein gebaar voor een ander kan een groot verschil betekenen.

Wie goed doet, goed ontmoet. En dat sluit precies aan bij de visie van La Red. Miriam Notten: “Iets voor een ander doen, zonder daar iets voor terug te verlangen, betaalt zich altijd terug. Misschien niet op korte termijn, dan wel in de toekomst. Maak gebruik van elkaars netwerk en talenten, daar profiteert iedereen van. Je sociale netwerk is een spaarpot en een springplank tegelijk.” La Red staat volledig achter Pay it Forward. Een mooi netwerk maakt gelukkig. En gelukkige mensen zijn gezonder. Daar profiteert iedereen van; zowel privé als zakelijk.

Pay it forward Day – 28 april

Natuurlijk streven we er naar iedere dag iets voor een ander te doen. Zondag 28 april is aangewezen als officiële ‘Pay it forward Day’ (PIFD). Het doel is om op deze dag door middel van een klein gebaar voor een ander, de ander te motiveren dit ook te doen. Zo verspreiden mooie gebaren zich als een olievlek en maken we met elkaar de wereld nog mooier.