Skip to main content

Vandaag het verhaal van Karin Groenenboom. Wie is Karin? Hoe ziet haar netwerk eruit, hoe zet zij haar netwerk in en hoe gaat zij om met de huidige situatie. Laat je inspireren en motiveren.

Wie ben ik?

Mijn naam is Karin Groenenboom. In het dagelijks leven ben ik naast Karin, ook vrouw van, moeder van, vriendin van en qua werk ben ik een multipreneur. Ik vind niet één ding heel leuk, ik heb meerdere opdrachten waar ik energie uit haal. Mijn hoofdtaak is mensen, projecten en organisaties in beweging brengen. Dit doe ik o.a. door coaching en training van mensen en het aanjagen van projecten.

Mijn netwerk: 

Mijn netwerk is groot en divers. Dat begint eigenlijk al met mijn vriendenkring, dat zijn allemaal heel verschillende mensen.

Mijn netwerk is heel waardevol. Toevallig ben ik deze week weer gebeld door iemand uit mijn netwerk of ik nog tijd had voor een opdracht. In deze Corona tijd is dat natuurlijk van harte welkom. Ook koppel ik makkelijk mensen uit mijn eigen netwerk aan elkaar. Mooi om dan terug te horen: oh je komt via Karin, dan is het goed. Ik maak en zie de verbindingen. Ik weet waar ik de mensen kan vinden. Ik durf de vraag ook te stellen.

Hoeveel mensen ik ken? Op LinkedIn 1.430 mensen, Instagram 66 hahah, verder heb ik geen social media. In mijn telefoon staan 418 contacten, ik moet eerlijk zeggen dat ik alles vaak opschoon.

Ik ben geen lid van een club, maar ik ga wel eens naar ondernemersverenigingen zoals de Haagse Business Club of MKB-Nederland.

Social Distancing…

Wat ik mis in deze tijd is voornamelijk het echte contact. En dan niet zo zeer de netwerkbijeenkomsten, maar meer het 1 op 1 koffiedrinken, al komt hier nu wel weer wat meer vrijheid in.

Ik houd mij vast aan deze quote  

You don’t always need a plan, sometimes you just need to breathe, trust, let go and see what happens.

Lees ook de verhalen van andere ervaren netwerkers.