Skip to main content

We leven en werken volgens de principes van netwerkend werken. Dus weten we ook dat vrijelijk geven van dat wat je kunt missen (een tip, feedback, een doorverwijzing) je niet alleen een goed gevoel geeft, maar dat er in de toekomst ook voldoende is voor jezelf om van een ander te krijgen.

We hebben het Vragenuurtje op Vrijdag bij La Red. De ene week doen we dat via Facebook en Instagram, de andere week in de virtuele wereld van Jitsi.

Hoe het Facebook/ Instagram vragenuurtje werkt?

De eerste en de derde vrijdag van de maand plaatsen wij een bericht in het La Red ‘verhaal’ van Facebook en Instagram.

Gebruik deze link naar op eerste en derde vrijdag voor Facebook
of gebruik deze link naar Instagram

Dit La Red ‘verhaal’ kun je boven aan je startpagina vinden. In dit verhaal kan je al je vragen achterlaten over netwerkend werken.

Je kunt de hele ochtend jouw vragen stellen. Ik zal je vragen beantwoorden tussen 11.00 uur en 12.00 uur. Het antwoord wordt voor iedereen zichtbaar, op deze manier helpt La Red jou, en jij helpt anderen, het antwoord op jouw vraag kan namelijk ook waardevol zijn voor iemand anders.

Hoe het Jitsi vragenuurtje werkt?

Iedere tweede en vierde vrijdag van de maand, ook tussen 11.00 uur en 12.00 uur sta ik virtueel voor jou klaar om vragen te beantwoorden. Dit keer via de groep meeting in Jitsi (een betrouwbare en veilige manier van videobellen volgens Bits of Freedom).

Klik op de tweede of vierde vrijdag om 11 uur deze link die je naar de Jitsi LaRedVragenUurtje kamer brengt

Ik open dan een virtuele deur die je toegang geeft. Heel eenvoudig en géén installatie van tools nodig. Het vragenuurtje wordt niet live gestreamd. Het vragenuurtje nemen we op om anderen te helpen. Aan het einde vraag ik of je hier bezwaar tegen hebt. Zo ja knip ik je uit de opname.

Denk aan vragen die veel voorkomen zoals
– Wat zeg ik als ik iemand ontmoet?

– Hoe hou ik balans tussen oogsten en zaaien?

– Hoe weten we hoe de verbinding is tussen onze interne en externe netwerken?

– Hoe ziet mijn netwerk eruit?

Dus schroom niet en laat me weten hoe we je kunnen helpen.

Nog een fijne dag!
Miriam