Skip to main content
Ik hoop dat je goed gezond bent, ik gelukkig wel, want wat een hectische tijden!

Bij mij begonnen die hectische tijden op vrijdag de 13e maart in Oostende met een heerlijke lunch aan de boulevard. De ober gaf aan dat we er verstandig aan deden om zo uitgebreid te lunchen 😉 want ’s avond zou er niks meer open zijn. België ging vrijdag de 13de om 18.00 dicht. Dag Oostende.

Bekijk alles

Daarna ging alles in een stroomversnelling van plannen en organiseren en opnieuw plannen en organiseren. Schakelen, innoveren en het hoofd koel houden terwijl zo’n beetje elke training, spreekbeurt en workshop werd gecanceld. Dus ben ik aan het schrijven, vullen we in rap tempo de online academy met nieuwe leerlijnen én concentreren we ons op netwerkend werken zonder contact.

Dus heb ik een aanbod dat je bijna niet kan afslaan. Om jouw toolbox netwerkend werken te vullen. En door ons nu jouw sociogram en netwerkanalyse te laten maken. We hebben ineens meer tijd, dus kan het ook voordelig, dat is dus win-win (jij geeft minder uit en wij hebben weer werk).

Benieuwd? Lees meer

Het sociogram toont in één oogopslag wie in de organisatie de belangrijkste kennismakelaars zijn, hoe jouw medewerkers samenwerken en méér… Ontdek ‘hoe de hazen lopen’? Dan is nu je kans! Want dat meten is weten kan zonder dat je elkaar hoeft te ontmoeten.

Oh en als je doorklikt omdat je óf denkt: ‘ja geweldig idee’ óf omdat je denkt: ‘waar heeft ze het over?’, dan is er ook nog een cadeautje om je over de streep te trekken.

Nog een fijne dag!
Miriam