Skip to main content

Het netwerk van Jordy Visser

Iedereen heeft sociaal kapitaal. Iedereen onderhoudt namelijk relaties met anderen. De waarde van het sociale netwerk om je heen is enorm groot. La Red leert je als mens en organisatie optimaal gebruik maken van het netwerk om je heen. Ook Jordy Visser beseft hoe waardevol zijn netwerk is. Vandaag vertelt Jordy jou hier meer over. Wie zitten er in zijn netwerk, hoe zet hij zijn netwerk in en hoe gaat hij om met social distancing? Lees zijn verhaal en laat je inspireren en motiveren!

Wie ben ik?

Mijn naam is Jordy Visser, 28 jaar en ik kom uit Spijkenisse. Op dit moment werk ik in de agrarische sector en ben ik daarnaast bezig met de opstart van mijn eigen bedrijf, JordyMedia. Ik heb altijd een grote passie gehad voor videografie en muziek. Naast mijn werk besteed ik veel tijd aan mijn andere passie: piano spelen.

Mijn netwerk

Door de oprichting van mijn bedrijf heb ik als geen ander ervaren hoe belangrijk en waardevol een goed netwerk is. Ik kwam er in deze tijd ook achter hoe groot mijn netwerk eigenlijk is. Mijn netwerk bleek heel divers en zeer waardevol. De eerste filmopdrachten kwamen dan ook direct uit mijn eigen netwerk. Mijn allereerste opdracht was van La Red, hoe leuk is dat!

De agrarische sector is een sector naar mijn hart, iedereen kent en helpt elkaar en er is een groot gevoel van saamhorigheid. Ik voel mij fijn binnen dit sterke netwerk en ik weet dat ik altijd op ze kan rekenen. Dat werkt natuurlijk twee richtingen op. Mijn netwerk weet namelijk ook wat ze aan mij hebben, ze mogen mij altijd bellen, mailen of om hulp vragen.

Het agrarische netwerk kwam goed van pas bij de opstart van mijn bedrijf. Het nieuws gaat snel hier en er zijn al heel wat agrarische bedrijven die mijn filmpjes hebben gezien en hier ook oor naar hebben. Dit leverde dan ook weer mooie opdrachten op.

Naast mijn werk ben ik ook toetsenist in 2 bandjes. Door het repeteren en vooral het optreden leer je heel veel mensen kennen. Ik heb veel mogen leren van mijn netwerk en daar ben ik dankbaar voor.

Social Distancing

Netwerken gaat nu even iets anders dan normaal. Ik ben heel blij dat er tegenwoordig zoveel digitaal kan. Maar ik mis het `live’ netwerken wel. De agrarische sector kan niet stilstaan, dus dit is vanaf maart gelukkig altijd door blijven gaan. Voor het filmen zijn de gevolgen gelukkig nog niet zo groot geweest, met wat kleine aanpassingen om de corona richtlijnen te kunnen volgen heb ik gelukkig alle opdrachten gewoon door kunnen laten gaan.

Ik houd mij vast aan deze quote

You shouldn’t dream your film, you should make it!

– Steven Spielberg-

Lees ook de verhalen van andere ervaren netwerkers.