Skip to main content

19 november 2020 tref je Miriam als Inspirator bij het eerste online Human Experience symposium!

Tijdens het Mens 2030 symposium krijg jij handvatten om met human experience jezelf, je team en je organisatie klaar te maken voor het jaar 2030. Gedurende een interactieve middag zie, hoor en ervaar je hoe de menselijke organisatie van de toekomst eruitziet. Je raakt geïnspireerd door topsprekers die al werken met human experience-management. Meer informatie over dit Symposium?

Neem alvast een kijkje op de website

Benieuwd naar de Miriam als inspirator of één van de andere inspiratoren?

Maak kennis met Miriam Notten als inspirator.

Waar en Wanneer?

Het symposium zal donderdag 19 november 2020 van 13.30 tot 16.00 uur plaatsvinden. De check-in is vanaf 13.00 uur. Dit evenement is online en je kunt dit dus gewoon lekker vanuit huis of kantoor volgen. let op, het is geen evenement waar je passief aan mee kunt doen. Actief meedoen is belangrijk en daar wordt voor gezorgd. Dat gaat vanzelf.

Koop je tickets

Zien wij jou 19 november? Wij hebben er heel veel zin in!