Skip to main content

Netwerken is een belangrijk onderdeel van het Public Affairs vak. Maar hoe voorkom je de negatieve kant van netwerken, zoals uitsluiting, vriendjespolitiek of zelfs netwerkcorruptie? Dat is het onderwerp van de deelsessie `Integer netwerken`, onder leiding van Miriam Notten.

Tijdens de Alumnidag Public Affairs op vrijdag 10 februari bij het Centre for Professional Learning, kunnen deelnemers onder andere in debat met onze netwerkdeskundige Miriam Notten. Want netwerken is niet alleen maar leuk, het sluit bijvoorbeeld ook mensen uit. Daarom is het belangrijk om er soms even bij stil te staan hoe je te werk wilt gaan. Vertrouwen, betrouwbaarheid, vooroordelen en perceptie spelen hierbij allemaal een rol.

Naast de deelsessie over netwerken, zijn er ook sessies over thema`s zoals `EU lobby regels als voorbeeld’, `de lobby aan banden`, en `lobby in het spanningsveld tussen politiek en overheid.` Daarnaast staat er een plenaire sessie op het programma over maatschappelijk verantwoord lobbyen met hoogleraar Caelesta Braun en lobbyist voor de energiesector Cora van Nieuwenhuizen.

De middag is toegankelijk voor alumni die ooit hebben deelgenomen aan het Public Affairs progamma van het CPL  en niet-alumni die werkzaam zijn in Public Affairs.

Meer informatie en aanmelden

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons