Skip to main content

De shortlist voor de `Give and Take Trophy` is bekend! Deze 10 genomineerden hebben een positieve impact op anderen en dragen bij aan de groei en ontwikkeling van hun community en gemeenschap als geheel. Op 14 september wordt de winnaar in het zonnetje gezet en ontvangt de `Give and Take Trophy` tijdens de feestelijke uitreiking en viering van het 20-jarig bestaan van La Red.

Dit zijn de 10 genomineerden op de shortlist (op alfabetische volgorde)

  • Ruud Boer
  • Wilma Broeseliske
  • Diederick van Eeden
  • Ineke Hurkmans
  • Annemarie de Jong
  • Sarita Koendjbharie
  • Harrie Lamers
  • Tatiana van Rijswijk
  • Kristel Thieme
  • Annebeth Wilton

In totaal hebben 105 mensen zichzelf, of iemand anders, opgegeven om deel te nemen voor de jubilieumverkiezing. Met 62% is de meerderheid van de genomineerden vrouw. In totaal 11 mensen zijn meerdere keren genomineerd! Vooral de leeftijdsgroep van 50 tot 60 jaar is goed vertegenwoordigd met 39% van de genomineerden, met vlak daarna de leeftijdsgroep van 40 tot 50 jaar met 36,2% van de deelnemers.

De winnaar gaat naar huis met de one-of-a-kind `Give and Take Trophy`, een overnachting in het WestCord Hotel Delft én verschijnt op de cover van Delft.business: hét ondernemersmagazine dat ieder kwartaal bij 4500 organisaties en bedrijven op de mat valt.

Deze verkiezing is bedoeld om de bewustwording over het belang van sociaal kapitaal te vergroten en diegenen die beschikken over waardevol sociaal kapitaal in het zonnetje te zetten vanuit de pay-it-forward gedachte.

 

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons