Skip to main content

Wie heeft het meest waardevolle sociaal kapitaal én de bereidheid anderen daarmee te ondersteunen? Deze vraag stond centraal bij de verkiezing van de eerste Give & Take Trophy, ter ere van ons 20-jarig bestaan. Op 14 september werd de winnaar bekend gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking van de prijs: Annemarie de Jong van Better Future ging met de trofee naar huis. Zij zet haar netwerk volgens de jury gericht in om maatschappelijke impact te maken.

Tijdens de jubileumbijeenkomst koos het publiek voor Tatiana van Rijswijk van Innervida. De jury waardeerde Ruud Boer (Bataafsche Teeken Maatschappij) met de tweede prijs en Sarita Koendjbiharie (Universiteit Leiden) met de derde prijs.

Prijswinnares Annemarie de Jong is verrast en verguld met haar uitverkiezing. “Alles start met het maken van connectie, nieuwsgierig zijn naar wie iemand is, wat hem/haar/het drijft, waarop je resoneert of wat je juist helemaal niet begrijpt. Ik wil de wereld graag een beetje mooier maken.”

Lees ook het persbericht over de Give and Take verkiezing.

Foto: Leo Ruyven

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons