Skip to main content
NieuwsUncategorized

La Red Opening

By 23 juni, 2009december 12th, 2016No Comments

Afgelopen donderdag is het nieuwe kantoorpand van La Red feestelijk geopend. Een fantastische plek in het centrum van Delft, een monumentaal pand met een flinke tuin en een flink feest. Voor iedereen die er bij was en onze opening mede tot zo’n succes heeft gemaakt: Dankjulliewel! Voor iedereen die aan ons dacht en er helaas niet bij kon zijn, na de break volgt een korte impressie.

Na jaren in het Bacinol te hebben gezeten houden Miriam Notten en haar zus Francis Notten (Notten Teksten en Vertalingen) nu kantoor in een monumentaal koetshuis in de binnenstad van Delft. De opening begon in de Waalse Kerk. Na het welkomstwoord van Miriam stemde het verhaal van Noor Bongers over Great Place to Live tot nadenken. Hoogtepunt van het middagprogramma was de sketch van Pieter Jouke. Niet alleen netwerken, maar ook de overleden cv-ketel en een eindexamenvraag voor de moderne scholier kwamen aan bod. Het is niet zo gek dat Pieter steeds vaker buiten Delft te vinden is om te spelen, want wij hebben ons in ieder geval kostelijk vermaakt.

Onderweg van de Waalse Kerk naar het Koetshuis stond de piaggio van Yuri Verbeek al klaar, ieder kreeg een glas prosecco om op de opening te toasten. Tijdens het walking dinner was er tijd om met elkaar te praten. Zoals Miriam al in haar welkomstwoord aankondigde, leverde dat voor velen interessante ontmoetingen en hebben wijzelf, het La Red team, het in ieder geval erg naar ons zin gehad. We bedanken iedereen die deze opening mede tot zo’n succes heeft gemaakt.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons