Skip to main content
Nieuws

Boekpresentatie Wolk777

By 16 juli, 2009december 2nd, 2015No Comments

Al eerder vermeldden wij hier het uitkomen van Wolk777, geschreven door innovatie socioloog Gertrud Blauwhof en macro-econoom Willem Verbaan. Met trots kondigen wij nu de boekpresentatie met signeersessie door beide schrijvers aan. Deze presentatie vindt 27 augustus van 16:00 tot 19:00 uur plaats in het Koetshuis. De schrijvers zullen dan meer vertellen over hun motieven dit boek te schrijven over crisis, krimp en duurzaamheid. In dit boek leggen zij uit hoe de huidige crisis valt te begrijpen als een systeemcrisis in het westerse kapitalistische model en bieden zij een inspirerend nieuw uitgangspunt voor een economie gebaseerd op krimp en duurzaamheid. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en meld je aan voor deze spannende middag.

Meer informatie of het boek bestellen: www.blauwdruk.nl.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons