Skip to main content
Nieuws

Zomeractie

By 16 juli, 2009december 2nd, 2015No Comments

Deze zomer hebben we iets bijzonders in petto voor nieuwe leden van het La Red netwerk. Iedereen die besluit voor 4 september lid te worden kan gebruik maken van onze speciale zomeractie: gratis deelname aan de masterclass Virtueel Netwerken. Sinds de start van La Red zijn de netwerkbijeenkomsten van ons ledennetwerk bij uitstek de gelegenheid waar we onze visie op netwerken in de praktijk brengen. Diversiteit staat hoog in het vaandel, omdat de kans tot nieuwe inzichten te komen of hulp te vinden in onverwachte hoek zo het grootste is. Volgens de theorie die socioloog Roland S. Burt heeft ontwikkeld is creativiteit niets anders dan het intelligent toepassen van oplossingen uit verschillende werelden voor vergelijkbare problemen. ‘Structural holes’ in je netwerk voorkomen dat dezelfde mensen dezelfde informatie doorspelen, hoe diverser hoe beter dus.

Ook op het succes van bedrijven heeft lidmaatschap van een netwerkvereniging een positief effect, zoals het proefschrift van Johannes Boshuizen bewijst. Volgens zijn onderzoek groeien bedrijven die lid zijn van een netwerkvereniging tot 1 fte per 3 jaar sneller dan bedrijven zonder lidmaatschap.

Donderdag 24 september gaan de bijeenkomsten van het La Red Netwerk weer van start. Omdat de toenemende digitalisering van de samenleving een grote invloed heeft op het dagelijks leven en dus ook op de sociale contacten die we met elkaar aanknopen, zullen de komende bijeenkomsten aan dit thema gewijd zijn.
Lid worden van het netwerk kan al vanaf € 550,- per jaar, maar incidenteel een bijeenkomst bezoeken kan ook (kosten € 85,-). Meer informatie over de verschillende lidmaatschapsvormen vindt u hier.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons