Skip to main content
Nieuws

Via Twitter collecteren

By 16 juli, 2009december 2nd, 2015No Comments

Vandaag op de site van de volkskrant een interessant stukje waarin de kracht van twitter weer eens onderstreept wordt. Behalve dat je je vrienden van je bezigheden op de hoogte kunt houden, is twitter een krachtig medium om andere doelen mee te bereiken. De voorbeelden die aangehaald worden laten zien dat een goed idee met behulp van het twitter-netwerk in heel korte tijd kan uitgroeien tot een initiatief waar heel verschillende mensen hun steentje aan bijdragen. Interessant is ook dat mensen die elkaar in het echte leven niet kennen elkaar wel via twitter helpen.

http://www.volkskrant.nl/multimedia/article1259058.ece/Twitteren_is_het_nieuwe_collecteren

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons