Skip to main content
Nieuws

Het Netwerkcongres van de Netwerkmakelaar

By 1 augustus, 2009december 2nd, 2015No Comments

27 November aanstaande organiseert de Netwerkmakelaar een Netwerkcongres in Rotterdam. Miriam Notten zal als openingsspreker de presentatie ‘Netwerken: Mythen en Realiteit’ verzorgen. In hoog tempo zal zij uit de doeken doen hoe sociaal kapitaal rendement kan opleveren. Het is voor iedereen mogelijk is zijn of haar netwerk effectief in te zetten om zakelijke of persoonlijke doelen te bereiken, Miriam vertelt hoe. Dit jaar staat het interactieve congres volledig in het teken van recente ontwikkelingen op het gebied van (virtueel) netwerken. Dit congres is interessant voor iedereen die netwerken belangrijk vindt voor haar/zijn loopbaan en/of privéleven en hun kennis op dit vlak willen aanvullen of verdiepen. Daarnaast is het een uitstekende gelegenheid om de tips en adviezen van de sprekers direct in de praktijk te brengen tijdens de pauzes, de netwerklunch en het netwerkbuffet.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons