Skip to main content
NieuwsUncategorized

Netwerken: een zaak van lange adem

By 18 september, 2009december 12th, 2016No Comments

Panieknetwerken heeft weinig zin. Zoek vooral hulp in vertrouwde kring..dit is wat Miriam in een interview in de Kamerkrant, Kamer van Koophandel Midden Brabant nummer 7, duidelijk maakt. Netwerken is een zaak van de lange adem, het structureel opbouwen van contacten. ‘Dig your well before you’re thirsty’. Dus bouw je netwerk vóórdat je het nodig hebt.” Paniekerig lid worden van een businessclub en opdrachten proberen te scoren, wekt volgens Notten alleen maar weerstand op: “In crisistijd kun je beter kijken in je persoonlijke kring. Welke mensen gunnen mij wat, dragen mij een warm hart toe? Lees verder>

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons