Skip to main content
Nieuws

Pump your career

By 18 september, 2009december 2nd, 2015No Comments

1 en 2 oktober organiseert het NWO de Pump Your Career dagen in het museum van de communicatie te Den Haag. Het is nu al een groot succes, want de workshops Strategisch Netwerken voor Vrouwen en Netwerken in de Praktijk voor Vrouwen die La Red daar gaat geven zitten beide dagen al helemaal vol.

Deze dagen zijn speciaal bedoeld voor vrouwelijke wetenschappers. Want hoewel het aantal vrouwelijke studenten het aantal mannelijke langzaam overstijgt, stagneert de doorstroom van vrouwelijke wetenschappers in academia. Het NWO en het Landelijk Netwerk Vrouwelijke Hoogleraren (LNVH) willen daar iets aan doen. Deelname is gratis voor degenen die aantoonbaar tot de doelgroep behoren.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons