Skip to main content
Nieuws

Tertius Jungens in de transportwereld

By 17 september, 2009december 2nd, 2015No Comments

Cosmo Trucks organiseert op 18 en 19 september een bijeenkomst van Nederlandse, Zweedse en Finse transporteurs. Naast de feestelijke opening van hun vestiging in Zweden is er een inhoudelijk interessant programma waar La Red (Miriam Notten) een netwerkrol heeft.

Tijdens het onderdeel netwerken zal Miriam inzicht geven in de waarde van het sociale kapitaal van de transporteurs. Daarnaast zal ze naar aanleiding van een korte netwerkanalyse alle 120 deelnemers inzicht geven in de rollen die zij zelf innemen in dit transporteursnetwerk. Cosmo Trucks heeft een duidelijke verbindende rol en is daarmee de Tertius Jungens in dit nieuwe informele netwerk.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons