Skip to main content
Nieuws

Bijeenkomst 18 maart – “Debatteren, de ultieme test”

By 18 februari, 2010december 2nd, 2015No Comments

Je in een ander verplaatsen, kun je dat? Misschien sta je er helemaal niet bij stil hoe belangrijk dat eigenlijk is. Maar een gezonde dosis inlevingsvermogen levert je veel op. Onder leiding van Bureau Spraakwater nemen we de proef op de som. Test jezelf op 18 maart tijdens de bijeenkomst “Debatteren, de ultieme test”. Wat inleven je oplevert?

De oogst van het inleven

Het is niet altijd even makkelijk, je inleven in een ander. Misschien ben je ook bang dat je dan je eigen mening moet laten varen. Maar niets is minder waar. Je kunt best begrip tonen, terwijl je zelf een andere mening hebt. Op die manier staat de ander ook eerder open voor jouw mening. Mogelijk kun je de ander zelfs overtuigen. En zo niet, dan kies je samen de middenweg.

Hoe staat het met jouw inlevingsvermogen?

18 maart staat in het teken van “De ultieme test”, het debat met Laurens van der Horst van Bureau Spraakwater. Je verdedigt een stelling, als voor of tegenstander. Kiezen kan niet. Kun je een standpunt op een overtuigende manier verdedigen? Zelfs wanneer je het er helemaal niet mee eens bent. Met andere woorden, kun je je in een ander verplaatsen? Daar draait het allemaal om.

Laurens van der Horst van Bureau Spraakwater

Laurens van der Horst is oprichter en eigenaar van Bureau Spraakwater. Bureau Spraakwater is gespecialiseerd in alles dat met debatteren te maken heeft en levert daarnaast dagvoorzitters en presentatoren. Laurens is een ervaren en professionele debattrainer en gespreksleider. Zijn enthousiaste en ongedwongen manier van werken inspireert deelnemers. Hij brengt passie voor het debat over.

 

 

 

De La Red netwerktelefoon, originele locaties?

Hoe is het Miranda Valk en Ruud van Wingerden van Binnenstebuiten vergaan met de La Red netwerktelefoon? Tijdens de vorige bijeenkomst op 17 februari was hun vraag: “Kunnen jullie ons helpen aan bijzondere locaties voor ons programma ‘Een dag voor jezelf’?”  Hebben Miranda en Ruud veel reacties op deze vraag gekregen? Op 18 maart delen zij hun ervaringen met ons.

Ben jij de nieuwe winnaar?

Wil jij ook via de La Red Netwerktelefoon een antwoord vinden op een vraag? Als jouw vraag wordt gekozen, krijg je 5 minuten de tijd om jezelf krachtig neer te zetten en de vraag te stellen. Via de La Red Netwerktelefoon zoek je daarna een maand lang naar het antwoord. Je houdt het netwerk op de hoogte via Twitter. Grijp je kans en stuur ons snel je vraag (alleen voor leden).

Tijd en locatie

18 maart, 19:00 – 22:30 in Het Pakhuis, Phoenixstraat 4c in Delft.

Voor de bijeenkomst een hapje eten?

In Het Pakhuis serveren ze voor € 19,50 heerlijke tapas van de dag. Meld bij je reservering dat je voor de netwerkbijeenkomst van La Red komt. Dan zorgt Het Pakhuis ervoor dat je bij andere deelnemers aan tafel zit.

Kosten

Voor leden en hun introducés is de toegang gratis. Voor overige bezoekers zijn de kosten € 95,00 per persoon.

Meer informatie?

Bel 015-2127544 of stuur een mail naar info@lared.nl voor meer informatie.

Lid worden van het La Red netwerk?

Het lidmaatschap van het La Red netwerk heeft je veel te bieden. Alle informatie over het lidmaatschap.

Programma 2010

donderdag  18 maart  
dinsdag       30 maart  (La Red op reis)
dinsdag       13 april
woensdag   19 mei
donderdag  17 juni
dinsdag       14 september
woensdag   13 oktober
donderdag  18 november
donderdag  16 december

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons