Skip to main content
Nieuws

Terugblik op een avond met een lach

By 19 februari, 2010december 2nd, 2015No Comments

Een miljoen winnen, wat doet dat met je netwerk? Daar draaide het om op de tweede netwerkbijeenkomst van dit jaar. Schrijfster en actrice Marjan Berk won in 2007 één miljoen euro.  Afgelopen woensdag vertelde ze ons over de gevolgen. En dan was er natuurlijk ook nog de uitkomst van de netwerkvraag van Edward van der Pas.

Boeiend van minuut tot minuut

Marjan Berk boeide. Op komische wijze vertelde ze over haar belevenissen na het winnen van een miljoen. Maar ook, met als leidraad haar boek ‘Rijk’, over haar leven daarvoor. Hoe ze soms de eindjes aan elkaar moest knopen. Meer dan eens klonk er een schaterlach door Het Pakhuis. Er werden veel vragen gesteld aan Marjan en Marjan zelf wilde wel graag weten ‘hoe dat netwerken nu eigenlijk precies gaat’.  Kortom er was een leuke interactie.

De La Red netwerktelefoon, de uitkomst

Aansluitend vertelde Edward van der Pas van Wolter & Dros Haaglanden enthousiast over het sneeuwbaleffect dat na zijn oproep tijdens de vorige bijeenkomst ontstond. Edward vroeg het netwerk hem te helpen zijn vacatures te vervullen. Hierna ontving hij 90 cv’s, en nam maar liefst 8 nieuwe medewerkers aan. “Ik heb de kracht van het netwerk ervaren” aldus Edward.

“Een dag voor jezelf”

Miriam gaf daarna de La Red netwerktelefoon over aan Miranda Valk en Ruud van Wingerden van Binnenstebuiten. Hun vraag: “Kunnen jullie ons helpen aan bijzondere locaties voor ons programma ‘Een dag voor jezelf”?”  Ze bedoelen natuurlijk niet de gebruikelijke feestzalen en partycentra. Nee, heel bijzondere locaties, dat is waar het om gaat. Denk aan bijvoorbeeld aan een vuurtoren of een boswachtershuisje. Op 18 maart delen vertellen ze ons wat het netwerk hen heeft opgeleverd.

Ongedwongen sfeer

Gevoed door het enthousiasme en de energie van de sprekers,  gingen de deelnemers daarna met elkaar in gesprek. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje, zoals altijd door Het Pakhuis tot in de puntjes verzorgd. We blikken terug op een succesvolle avond.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons