Skip to main content
Nieuws

La Red op reis, 30 maart – “Netwerken in het donker”

By 24 februari, 2010december 2nd, 2015No Comments

Je gaat een zaal vol mensen binnen en je kent niemand. Op wie stap je af? Bewust of onbewust kiezen we iemand die op ons lijkt. Vrouwen kiezen voor vrouwen, jonge mensen voor jonge mensen. Waarom doen we dat eigenlijk? En met wie zou je in gesprek raken als je helemaal niets ziet? Op 30 maart kun je het beleven. Met  maximaal 50 deelnemers gaan we netwerken in het donker bij Ctaste in Amsterdam. Hoe het werkt?

Herkenning als houvast

Waarom doen we dat, op mensen afstappen die op ons lijken? Mensen met dezelfde kleding, geslacht, leeftijd of uitstraling. Het antwoord is simpel. Het maakt het leggen van contact makkelijker. Maar benut je dan op bijvoorbeeld netwerkbijeenkomsten je kansen wel genoeg? Omdat teveel similariteit gevolgen heeft voor je netwerk, is het tijd voor bewustwording.

Netwerken zonder zicht

Om ons nu eens niét door uiterlijke kenmerken te laten leiden, netwerken we op 30 maart in het donker. Bij Ctaste in Amsterdam doen gehoor, tast, reuk en smaak het werk. Vanaf 20:00 uur dineren en praten we zonder elkaar te zien. Er gaat een wereld voor je open. Het maakt je ervan bewust dat je veel mist als je alleen op de buitenkant afgaat.

To Ctaste it must be dark

Het team van Ctaste bezorgt je een avond die je niet snel vergeet. De bediening doet er alles aan om het je naar de zin te maken. De obers functioneren prima in het donker. Zij hebben allen een visuele beperking en weten dus wat het is om niets te zien. Ctaste is mede mogelijk gemaakt door Stichting Start Foundation. Deze maatschappelijk investeerder streeft naar een arbeidsmarkt waar iedereen welkom is.

Durf jij het aan? Geef je dan op! Wees er snel bij want vol is vol.

Tijd en locatie

30 maart, 19:00 – 22:30 in Ctaste, Amsteldijk 55 in Amsterdam.

Kosten

Voor leden en hun introducés is de toegang gratis. Voor overige bezoekers zijn de kosten € 95,00 per persoon.

Meer informatie?

Bel 015-2127544 of stuur een mail naar info@lared.nl voor meer informatie.

Lid worden van het La Red netwerk?

Het lidmaatschap van het La Red netwerk heeft je veel te bieden. Alle informatie over het lidmaatschap.

Programma 2010

donderdag 18 maart  
dinsdag      30 maart  (La Red op reis)
dinsdag      13 april
woensdag  19 mei
donderdag 17 juni
dinsdag      14 september
woensdag  13 oktober
donderdag 18 november
donderdag 16 december

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons