Skip to main content
Nieuws

Bijeenkomst 13 april – “Staan als een huis”

By 25 maart, 2010december 2nd, 2015No Comments

Gezien worden en een krachtige indruk maken, ‘staan als een huis’. Dat is belangrijk als je het woord neemt. Misschien zelfs wel belangrijker dan wát je zegt. Dat ‘presence’ bij netwerken een grote rol speelt wordt vaak onderschat. Daarom aandacht hiervoor op de netwerkbijeenkomst van 13 april. Speechcoach Edmée Tuyl en bewegingsanalist Roos van Berkel nemen ons mee in een korte workhop. 

     
Je bewustzijn in het middelpunt.

In deze korte workshop draait het om het versterken van je lichamelijke en ruimtelijke bewustzijn. Als dansers weten Edmée en Roos dat deze ervaringen zich nestelen in je spiergeheugen en je lang bij blijven. Zo werk je aan ‘presence’, een natuurlijke aanwezigheid waar niemand omheen kan. 

Edmée Tuyl

Edmée Tuyl startte in 2000 met Speechless. Ze combineert haar danservaring, intellectuele lenigheid en het speechvak tot een nieuw beroep: ‘choreograaf van woord en gebaar’. Als speechcoach werkt ze aan de visuele, vocale en verbale vaardigheden van sprekers. Edmée coacht onder andere politici, bestuurders, ondernemers en kunstenaars.

Roos van Berkel

Roos van Berkel is modern danseres en docent bewegingsanalyse aan onder andere de Theaterschool in Amsterdam en de Technische Universiteit Eindhoven. Roos is gespecialiseerd in Laban/Bertenieff bewegingsanalyse en -onderzoek. Hierbij gaat men ervan uit dat de bewegingsstijl van een persoon gerelateerd is aan karaktertrekken en persoonlijke eigenschappen.

De La Red netwerktelefoon

Miranda Valk en Ruud van Wingerden van Binnenstebuiten droegen op de bijeenkomst van 18 maart de La Red netwerktelefoon over aan Miriam Notten van La Red. La Red wil zelf ervaren hoe het netwerk werkt via de La Red netwerktelefoon. De telefoon gaat hen helpen bij de zoektocht naar een nieuwe collega. Er gaat dus flink getwitterd worden!

Ben jij de nieuwe winnaar?

Wil jij ook via de La Red Netwerktelefoon een antwoord vinden op een vraag? Als jouw vraag wordt gekozen, krijg je 5 minuten de tijd om jezelf krachtig neer te zetten en de vraag te stellen. Via de La Red Netwerktelefoon zoek je daarna een maand lang naar het antwoord. Je houdt het netwerk op de hoogte via Twitter. Grijp je kans en stuur ons snel je vraag (alleen voor leden).

Tijd en locatie

13 april,  19:00 – 22:30 in Het Pakhuis, Phoenixstraat 4c in Delft.
Voor de bijeenkomst een hapje eten? In het Pakhuis serveren ze voor € 19,50 heerlijke tapas van de dag. Meld bij je reservering dat je voor de netwerkbijeenkomst van La Red komt. Dan zorgt Het Pakhuis ervoor dat je bij andere deelnemers aan tafel zit.

Kosten

Voor leden en hun introducés is de toegang gratis. Voor overige bezoekers zijn de kosten € 95,00 per persoon.

Meer informatie?

Bel 015-2127544 of stuur een mail naar info@lared.nl voor meer informatie.

Lid worden van het La Red netwerk?

Het lidmaatschap van het La Red netwerk heeft je veel te bieden. Alle informatie over het lidmaatschap.

Programma 2010

dinsdag        30 maart  (La Red op reis)
dinsdag        13 april
woensdag    19 mei
donderdag   17 juni
dinsdag        14 september
woensdag    13 oktober
donderdag   18 november
donderdag   16 december

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons