Skip to main content
Nieuws

La Red bij ‘HRM experience’ op 8 april

By 15 maart, 2010december 2nd, 2015No Comments

Op 8 april organiseert de opleiding Personeel & Arbeid van de Haagse Hogeschool samen met de NVP Zuid-Holland een toekomstgerichte, interactieve en inspirerende ‘HRM experience’ voor deeltijd P&A studenten. oud P&A studenten en NVP-leden. 
La Red draagt een steentje bij aan deze experience, we verzorgen een workshop.

Tijdens de ‘HRM experience’ wordt gekeken naar 2020 en vertaald naar wat dat dan betekent voor ons als HR professionals. We gaan dat samen doen én gaan op een verrassende manier het nieuwe decennium beleven.

Sinds het uitbreken van de financiële crisis is de roep om een herbezinning op de rol en toegevoegde waarde van de HR professional wederom sterker geworden. De verwachtingen voor de toekomst zijn divers en hoog, denk bijvoorbeeld eens aan: het nieuwe werken, de nieuwe generatie medewerkers, strategische personeelsplanning, HR als business partner, HR accounting, employer branding, talentmanagement en duurzame inzetbaarheid.

In de zoektocht naar veelbelovend HR talent gebruiken organisaties middelen waarvan men tot voor kort geen voorstelling kon maken. Hoe je als werkgever én als potentiële professional op deze ontwikkelingen kunt inspelen kun je ervaren tijdens de HRM experience van de Haagse Hogeschool en de NVP.

Deze bijeenkomst is tevens een uitgelezen kans om (hernieuwd) kennis te maken met (oud) studenten en NVP-leden. Nieuwe kennis, inzichten en ervaringen komen bij elkaar!

Voor meer informatie: ‘HRM experience’

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons