Skip to main content
Nieuws

Docentspecial Westland On Stage

By 9 november, 2010december 2nd, 2015No Comments

  “Je kunt niet jong genoeg beginnen met Netwerken!”

On Stage zet zich in voor de ontmoeting tussen beroepsbeoefenaren en leerlingen op een positief podium voor het VMBO. Door leerlingen in contact te brengen met bedrijven helpt zij ze bij hun beroepsorientatie. La Red werkt graag samen met On stage en verzorgt al een aantal jaren netwerktrainingen voor de On Stage leerlingen.

Op dinsdag 16 november vindt de 2e docent special plaats. Een middag waarbij Miriam Notten gastspreker is naast dr. Frans Meijers. Frans Meijers is sinds juli 2003 Lector Pedagogiek van de Beroepsvorming bij de Haagse Hogeschool en tevens ondernemer met Meijers Onderzoek & Advies: “Alle leuke dingen in het leven beginnen met ervaring, pas daarna komt de theorie.” Meijers is tevens landelijk Ambassadeur van On Stage. Miriam Notten is directeur van La Red en traint organisaties en bedrijven in netwerkbewustzijn. Voor On Stage ontwikkelden zij de leerlingtraining Junior Networking. “Je kunt niet jong genoeg beginnen met netwerken!”

Ook jij kunt erbij aanwezig zijn, om te horen hoe zij rondom beroepsoriëntatie en netwerken het publiek tot nadenken zetten. Een uitnodiging ontvang je na een mailtje aan mail@westlandonstage.nl.

Wil je ook VMBO-leerlingen enthousiast maken voor je vak en ze er meer over vertellen?

Kijk dan op www.westlandonstage.nl

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons