Thematafel Netwerken bij Congres Vooruit!

Om ondernemende vrouwen met personeel te inspireren, motiveren en te verbinden, organiseert Match & Mentor het congres Vooruit! Behalve een interessant programma biedt het congres een landelijk kennis- en netwerkplatform waar je je voordeel mee kunt doen. Diverse kopstukken en pioniers vanuit het bedrijfsleven vertellen over de succesfactoren en valkuilen van het ondernemersschap. Bovendien kun je aan verschillende workshops meedoen om praktische kennis op te doen en met elkaar in contact te komen. Er zijn Thematafels waar je spontaan kan aanschuiven.

Thematafel ‘Netwerken’

Bij de thematafel “Netwerken” is de gastvrouw Miriam Notten van La Red. Bij haar kan je terecht voor vragen over het gebruik van netwerken en netwerkanalyses bij vragen zoals kennismanagement, personele groei en krimp, het vinden van nieuwe klanten en het effectief maken van netwerkbijeenkomsten. Een tafel waar theorie en praktijk elkaar raken en de deelnemers elkaar ook zullen inspireren met verhalen uit de praktijk.