Skip to main content
Nieuws

Netwerkbijeenkomst 20 januari – ‘Nieuwjaarsborrel à La Red’

By 11 januari, 2011december 2nd, 2015No Comments

Kerst, oud en nieuw, oliebollen, champagne en goede voornemens …

Iedereen gaat natuurlijk met die goede voornemens aan de slag en dat geldt ook voor La Red. Wij gaan ervoor zorgen dat 2011 voor de leden en gasten van het La Red Netwerk een jaar wordt met vele mooie verbindingen.

Tijdens de La Red bijeenkomst van januari staat ontmoeten centraal. Miriam Notten zal ons eerst kort inleiden in de wereld van sociaal kapitaal en daarna zullen we actief ervaren hoe het La Red netwerk voor je werkt!

Ben je er bij op 20 januari? Ik meld me aan 

 

Tijd en locatie bijeenkomst

Donderdag 20 januari, 19:00 – 22:30 uur in Delft, bij het Meisjeshuis, Oude Delft 112 in Delft.

Kosten

Voor leden is de toegang gratis. Voor overige bezoekers zijn de kosten € 95,00 per persoon*.

Lid worden van het La Red Netwerk?

Met het La Red Netwerk vergroten wij jouw kans om te vinden wat je zoekt zodat je op die manier jouw doelen weet te bereiken. Om dat mogelijk te maken zorgen we voor een grote verscheidenheid aan gasten én een netwerk waarin lang niet iedereen elkaar kent. Daardoor vormt het La Red Netwerk met haar leden een uitgebreid en kansenrijk netwerk-achter-het-netwerk.

Wil je meer weten over het La Red Netwerk lidmaatschap? Klik dan hier of bel naar 015-212 75 44 en vraag naar Jonne Schriek (ook te bereiken via j.schriek@lared.nl).

Programma 2011

Dinsdag 15 februari
Donderdag  24 maart

Meer informatie?

Bel 015-2127544 of stuur een mail naar j.schriek@lared.nl voor meer informatie.

* De aanmelding kun je tot 10 dagen voor de bijeenkomst kosteloos annuleren. Daarna is dat niet meer mogelijk, maar kun je wel een vervanger sturen. Mocht je besluiten lid te worden van het La Red netwerk dan worden deze kosten uiteraard niet in rekening gebracht.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons