Skip to main content
Nieuws

Netwerkbijeenkomst 15 februari – ‘De brug tussen marketing en design’

By 25 januari, 2011december 2nd, 2015No Comments

Ruud Boer is Register Marketeer en auteur van de boeken ‘Brand Design’ en ‘Als jij een merk zou zijn’. Ruud Boer heeft meer dan 25 jaar merkervaring. Hij is sinds 1998 directeur en partner van BTM / Bataafsche Teeken Maatschappij. Vanuit dit Rotterdamse Brand Designbureau helpt hij merken om verder te groeien vanuit inhoud en vormgeving.

Ruud geeft een presentatie met dubbele inhoud op basis van zijn boek ‘Brand Design’. In zijn boek neemt hij je mee in de wereld van succesvolle merken. Waarom zijn ze succesvol? Wat is de bijdrage van Brand Design – het vormen en vormgeven van merken – in dit succes? En wat kun je daar van leren voor jouw merk of organisatie?

Vervolgens vertelt hij over het schrijven van een boek. Hoe werkt dat met een uitgever? Hoe pak je het aan? Hoeveel tijd kost het? En wat kun je er mee verdienen als het een succes wordt?

Ben je er bij op 15 februari? Ik meld me aan

Tijd en locatie bijeenkomst

Dinsdag 15 februari, 19:00 – 22:30 uur in Delft, bij het Meisjeshuis, Oude Delft 112 in Delft.

Kosten

Voor leden is de toegang gratis. Voor overige bezoekers zijn de kosten € 95,00 per persoon*.

Lid worden van het La Red Netwerk?

Met het La Red Netwerk vergroten wij jouw kans om te vinden wat je zoekt zodat je op die manier jouw doelen weet te bereiken. Om dat mogelijk te maken zorgen we voor een grote verscheidenheid aan gasten én een netwerk waarin lang niet iedereen elkaar kent. Daardoor vormt het La Red Netwerk met haar leden een uitgebreid en kansenrijk netwerk-achter-het-netwerk.

Wil je meer weten over het La Red Netwerk lidmaatschap? Klik dan hier of bel naar 015-212 75 44 en vraag naar Eleonore de Vette (ook te bereiken via e.devette@lared.nl).

Programma 2011

Donderdag 24 maart
Maandag 18 april
Dinsdag 24 mei
Dinsdag 28 juni
Dinsdag 13 september
Maandag 10 oktober
Dinsdag 15 november
Donderdag 15 december

Meer informatie?

Bel 015-2127544 of stuur een mail naar e.devette@lared.nl voor meer informatie.

* De aanmelding kun je tot 10 dagen voor de bijeenkomst kosteloos annuleren. Daarna is dat niet meer mogelijk, maar kun je wel een vervanger sturen. Mocht je besluiten lid te worden van het La Red netwerk dan worden deze kosten uiteraard niet in rekening gebracht.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons