Skip to main content
Nieuws

Netwerkbijeenkomst 24 maart 2011 ‘Het podium pakken’

By 21 februari, 2011december 2nd, 2015No Comments

Eva-Lise Geerlings, actrice/regisseur, leert ons goed het podium te pakken tijdens lezingen, speeches, pep talks, vergaderingen en andere belangrijke bijeenkomsten.

Zij zal ons deze avond vertellen en laten ervaren hoe je jezelf beter kunt presenteren, je passie kunt overbrengen in een lezing, je timing kunt verbeteren en hoe je kennis en humor kunt afwisselen zodat jouw publiek (dus ook personeel of klant) enthousiast wordt en jouw speech of lezing op een positieve manier zal onthouden en er op die manier mee aan de slag gaat!

Breng je passie over!

Ben je er bij op 24 maart? Ik meld me aan

Het programma van de bijeenkomst ziet er als volgt uit:

19.00 –  Ontmoetingstijd

20.00 –  Welkomstwoord door Ing. A.M.S. (Miriam) Notten

20.15 –  Eva-Lise Geerlings “Het podium pakken”

21.15 –  Borrel met hapjes tijdens het netwerken

22.30 –  Afsluiting

Lid worden van het La Red Netwerk?

Met het La Red Netwerk vergroten wij jouw kans om te vinden wat je zoekt zodat je op die manier jouw doelen weet te bereiken. Om dat mogelijk te maken zorgen we voor een grote verscheidenheid aan gasten én een netwerk waarin lang niet iedereen elkaar kent. Daardoor vormt het La Red Netwerk met haar leden een uitgebreid en kansenrijk netwerk-achter-het-netwerk.

Wil je meer weten over het La Red Netwerk lidmaatschap? Klik dan hier of bel naar 015-212 75 44 en vraag naar Eleonore de Vette (ook te bereiken via e.devette@lared.nl).

Programma 2011

Maandag 18 april
Dinsdag 24 mei
Dinsdag 28 juni
Dinsdag 13 september
Maandag 10 oktober
Dinsdag 15 november
Dinsdag 13 december

Meer informatie?

Bel 015-2127544 of stuur een mail naar e.devette@lared.nl voor meer informatie.

* De aanmelding kun je tot 10 dagen voor de bijeenkomst kosteloos annuleren. Daarna is dat niet meer mogelijk, maar kun je wel een vervanger sturen. Mocht je besluiten lid te worden van het La Red netwerk dan worden deze kosten uiteraard niet in rekening gebracht.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons