Skip to main content
Nieuws

La Red Netwerkbijeenkomst 23 april ‘Internationale zakenvrouw van het jaar 2011 over ondernemerschap’

By 2 april, 2012december 2nd, 2015No Comments

De La Red Netwerkbijeenkomst van deze maand staat in het teken van ondernemerschap. Kristel Groenenboom, Internationale zakenvrouw van het jaar 2011, neemt ons mee in haar ondernemerswereld en vertelt onder andere over haar overname van het familiebedrijf ‘Container Service C. Groenenboom bv‘ op 30 december 2009. Op vierjarige leeftijd wist ze al dat ze dit wilde gaan doen. Toen nog erg ongeloofwaardig, maar de droom is waar geworden.

Haar familiebedrijf bruist van de ideeën en energie voor de toekomst. Hun motto is namelijk ‘Hoe gekker, hoe beter‘. Ze werken met een team van echte vakmensen die een volledig op maat gemaakt product vervaardigen. Echt vakmanschap! Daarnaast is het doel groeien met behoud van winstgevendheid. Groenenboom is een metaalbedrijf gevestigd in Oosterhout. Zij zijn gespecialiseerd in: containerreparatie, milieucontainers, offshorecontainers, special products, constructiewerk, containerverkoop en straal-en spuitwerk. Op een oppervlakte van 25.000 m² met 27 overdekte bedrijfshallen, een straalloods en spuiterij, leveren zij een compleet pakket aan.

De kracht van het bedrijf zit in de veelzijdigheid en het vakmanschap én uiteraard in een zeer goed onderhouden netwerk dat al jaren voor hen werkt! Kristel vertelt ons die avond hoe het netwerk dan voor hen werkt. Bij Groenenboom houden ze van innovatieve uitdagingen en zijn ze niet bang om iets nieuws aan te pakken. Onder de klanten bevinden zich o.a. het Ministerie van Defensie, Strukton, BAM Rail, Van Gansewinkel en Sita.

Ben je er bij op 23 april? Ik meld me aan  

Tijd en locatie bijeenkomst

Maandag 23 april 2012, 19:00 – 22:30 uur in Delft, Het Meisjeshuis, Oude Delft112 in Delft.

 Kosten

Voor leden is de toegang gratis. Voor overige bezoekers zijn de kosten € 95,00 per persoon (inclusief hapjes en drankjes).

Aanmeldingen kunnen tot 10 dagen voor de bijeenkomst kosteloos worden geannuleerd. Daarna is dat niet meer mogelijk, maar kun je wel een vervanger sturen. Mocht je besluiten lid te worden van hetLa Rednetwerk dan worden deze kosten niet in rekening gebracht.

Lid worden van het La Red Netwerk?

Met hetLa RedNetwerkvergroten wij jouw kans om te vinden wat je zoekt zodat je op die manier jouw doelen weet te bereiken. Om dat mogelijk te maken zorgen we voor een grote verscheidenheid aan gasten én een netwerk waarin lang niet iedereen elkaar kent. Daardoor vormt hetLa RedNetwerkmet haar leden een uitgebreid en kansenrijk netwerk-achter-het-netwerk.

Wil je meer weten over het La RedNetwerklidmaatschap? Klik dan hier of bel naar 015-212 75 44 en vraag naar Eleonore de Vette (ook te bereiken via e.devette@lared.nl).

Het La Red Netwerk is een initiatief van La Red, het grootste netwerkontwikkeling & organisatieadviesbureau van Nederland. Gespecialiseerd in het rendabel maken van netwerken en sociaal kapitaal.

Meer informatie?

Bel 015-2127544 of stuur een mail naar e.devette@lared.nl

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons